Publikimet sot: 0Shitës/Furnitor
 • Kati 1

  Shitese ne Librari Full-Time

  Shitës/Furnitor [skadoi]02.09.2014

  Kompani me aktivitet ne fushen e Librit dhe Kancelarise Kerkon Shitese ne Librari Full-Time Me shkolle te mesme Te interesuarit te nisin CV ne e-mail. Kontaktoni...

  Paga:Pa vënë Diploma:Gjimnaz Vendi:Tiranë

 • Kati 2

  Shitëse celularëve

  Shitës/Furnitor [skadoi]02.06.2014

  DYQANI CELULAREVE INFOMOBIL Kerkon te punesoje: Shitese Te jete e komunikueshme dhe e paraqiteshme Preferohet te kete eksperience pune Adresa: Rr."Deshmoret e 4 Shkurtit"...

  DYQANI CELULAREVE INFOMOBIL Paga:Pa vënë Diploma:Gjimnaz Vendi:Tiranë

 • Kati 3

  Prezantuese dhe Ekonomiste

  Shitës/Furnitor [skadoi]03.05.2014

  Fatini Design Kerkon te punesoje: -Prezantuese Showroom Per aktivitet mobileri dhe hidrosanitare Te kete aftesi te mira komunikuese...

  Fatini Design Paga:Pa vënë Diploma:Institut Vendi:Tiranë

 • Kati 4

  Firma italiane kërkon shitëse

  Shitës/Furnitor [skadoi]20.04.2014

  KOMPANIA ITALIANE lider ne prodhim dhe shperndarje te artikujve per shtepi dhe intimo Kerkon: Personel (vajza) per shitjen e produkteve per hapjen e nje dyqani ne Tirane Te intersuarat...

  Paga:Pa vënë Diploma:Gjimnaz Vendi:Tiranë

 • Kati 5

  Shitëse mobilerie

  Shitës/Furnitor [skadoi]07.04.2014

  Kerkohet SHITESE MOBILERIE Te kete perfunduar studimet e larta per Inxhinieri Ndertimi ose Arkitekture Minimumi 3 vjet eksperience pune Te zoteroje gjuhen...

  Paga:Pa vënë Diploma:Pa limit Vendi:Tiranë

 • Kati 6

  Agjent shitje

  Shitës/Furnitor [skadoi]16.03.2014

  EMIGRES SHPK Kerkon te punesoje Agjent shitje ne terren Shites/e Me eksperience pune Personat e interesuar te paraqesin CV me email: info@emigres.com.al ...

  EMIGRES SHPK Paga:Pa vënë Diploma:Pa limit Vendi:Tiranë

 • Kati 7

  Shitese - Reklamuese

  Shitës/Furnitor [skadoi]31.01.2014

  Artgres Sh.p.k Kerkon: Shitese - Reklamuese Preferohen femra mbi moshen 30 vjeç Transport i garantuar Page e kenaqshme Adresa: Autostrada Tirane-Durres...

  Artgres Sh.p.k Paga:Pa vënë Diploma:Pa limit Vendi:Tiranë

 • Kati 8

  Dyqan peshku kërkon shitëse

  Shitës/Furnitor [skadoi]16.12.2013

  Dyqan Peshku i fresket Zylyftari, Kerkon te punesoje: Shitese peshku Paga 25.000 leke+siguracion Orari 8.00-17.00 Mosha 20-45 vjeç Adresa: rr."Perlat...

  Dyqan Peshku i fresket Zylyftari Paga:25-30 Diploma:Pa limit Vendi:Tiranë

 • Kati 9

  Kerkon te punesoje SHITESE

  Shitës/Furnitor [skadoi]10.10.2013

  Dyqani Celulareve INFOMOBIL Kerkon te punesoje SHITESE Te jete e komunikueshme dhe paraqitshme Teknik per celulare Me eksperience pune Adresa: Rr."Deshmoret e 4 Shkurtit"...

  INFOMOBIL Paga:Pa vënë Diploma:Pa limit Vendi:Tiranë

 • Kati 10

  Kerkon te punesoje Recepsioniste

  Shitës/Furnitor [skadoi]19.09.2013

  Shoqeria Top Lines Kerkon te punesoje: Recepsioniste (Punonjese ne sportelin e biletaris) Te njohi gjuhen greke dhe angleze Mosha mbi 30 vjeç Paga...

  Shoqeria Top Lines Paga:Pa vënë Diploma:Pa limit Vendi:Tiranë

Nr. Faqes 1  Total 23    1 2 3 Faqja prapa Faqja e fundit