SQARIM: Info u skadua, mos e kontakto më!

Dyer dhe dritare plastike

(Të tjera)
  • Tel: 044272638
  • Adresa:Doraplast Fushe Kosove
  • Koha e publikimit: 19.12.2012 Koment | Ruaje | Printo

Info e Publikuesit

Vizitor(Pa regjistruar)
Publikimi i abonentit, më i besueshëm.

Regjistro ose Hiqe info (me kodin)

Reklama 19

Publikimi

Shesim dyer dhe dritare te plastikes sipas porosise. Qmimi i volitshem.
Doraplast Fushe Kosove.

Komente

Komente të lexuesve (Totali: )

Komentoj unë
Komenti po ngarkohet....
Nofka: Komentoni si abonentë ose si vizitorë:

Jeta Shqiptare Online sqaron: Kontrata ligjore mbron interesat e të dy palëve.

Vendodhja e subjektit

Harta nuk është vendosur.
Adresa shikohet në krahun e majtë ose kontakto me publikuesin.

Hot nga "JETESA"

Servis 

Reklama në goolgle 150x150: Jemi Jeta Shqiptare Online™. Këtu është hapësira juaj! Reklama në google 200x200: Jemi Jeta Shqiptare Online™, ju ofrojmë shërbime interneti me informacione gjithpërfshirëse. Këtu është hapësira juaj!